Γνωρίστε την εταιρεία μας

, Προφίλ

Η Βάρδαλης Μ. Γεώργιος ιδρύθηκε το 1987 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων , κατασκευάζοντας συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης και θέρμανσης δαπέδου.

Με την επέκταση της εταιρείας και τη δημιουργία της VARDALIS GAZ από το 2000, αναλαμβάνουμε την κατασκευή των εσωτερικών εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου , τον πλήρη εξοπλισμό τους με τις απαραίτητες συσκευές , την έναυση και ρύθμιση , την τεχνική υποστήριξη, καθώς και τη συνεχή συντήρηση τους.

Η VARDALIS GAZ διαθέτει :

– Έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό , υπεύθυνο για την μελέτη και την επίβλεψη της εσωτερικής εγκατάστασης .

– 10 άρτια εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία , για την κατασκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων (Αρ. Αδ. Καύσιμων Αερίων 1372/Α)

– Συνέπεια και Αξιοπιστία , με βάση την πολυετή εμπειρία μας στις εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου .

ενδοδαπεδια θερμανση

Μετά την πολυετή ενασχόλησή μας στις μηχανολογικές εγκαταστάσεις και την εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμήσατε, και θέλοντας να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο κοντά σας, αναπτυχθήκαμε τόσο στα Βόρεια Προάστια, ανοίγοντας το υποκατάστημά μας στην Αγία Παρασκευή, όσο και στα Νότια, δημιουργώντας την «Βαρδαλής Αέριο» στην Ηλιούπολη.

Με βάση την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τον δημιουργό και ιδιοκτήτη της εταιρείας κο Βαρδαλή και τους μόνιμους συνεργάτες του, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και μέσω των δικών σας συστάσεων, αυτή την στιγμή είμαστε στην ευχάριστη θέση να μετράμε πάνω από 1.500 εσωτερικές εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στον ιδιωτικό, επαγγελματικό και δημόσιο τομέα αλλά και στον βιομηχανικό χώρο.

Η Εταιρία μας προσφέρει:

  • Την κατασκευή των εσωτερικών εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου

  • Επίσκεψη στον χώρο σας από έμπειρο μηχανικό της εταιρείας μας , για να σας ενημερώσει και να απαντήσει στα ερωτήματα σας .

  • Ασφάλεια στις εγκαταστάσεις σύμφωνα με τον τεχνικό κανονισμό Αρ. Δ3/Α/11346 Φ.Ε.Κ. 963 .

  • Μεγάλη δυνατότητα επιλογής των μηχανημάτων θέρμανσης μιας εγκατάστασης φυσικού αερίου (καυστήρες , λέβητες , συστήματα ανίχνευσης κλπ)

  • Την τεχνική υποστήριξη , καθώς και τη συνεχή συντήρηση των εγκαταστάσεων .

  • Ευκολία πληρωμής με πολλές μηνιαίες άτοκες δόσεις μέσω της εταιρείας μας .